Datautstyr

Vi leverer alt av datautstyr, programvare og rekvisita både til privat og bedrift. Med eget serviceverksted utfører vi feilsøking og reparasjoner.

Verksted

VerkstedVi har eget serviceverksted for reparasjon, garantiarbeid og klargjøring av datamaskiner og tilhørende utstyr. Vi utfører feilsøking og reparasjon på datamaskiner uavhengig av om de er kjøpt hos oss eller andre.

Vi har fokus på god service, godt utført arbeid og effektiv utførelse slik at du som kunde får maskinen din tilbake så fort som mulig. Eget serviceverksted forenkler og gir trygghet hos våre kunder.

Hardware/ maskinutstyr

HardwareSalg av datamaskiner,  servere, skriver, datakomponenter og tilhørende utstyr. Vi hjelper deg med å velge riktig og tilpasset utsyr til dine behov, du slipper da å være redd for å ende opp med å bruke mye penger på ett produkt som ikke passer dine behov.

Her har vi god erfaring med å levere alt fra datakomponenter og enkle rimelige bærbare datamaskiner til større nettverk og serverløsninger til bedrifter med spesielle behov.

Software/ programvare

LisenserSalg av programvare og lisenser. Vi har oversikten og hjelper deg med de rette valgene når det kommer til hvilke programvare og lisenser nettopp du eller din bedrift har behov for.

Vi leverer alt fra OEM lisenser (forhåndsinstallert programvare når du kjøper ny datamaskin) til volumlisens avtaler for bedrifter, hvor vi har forhandleravtaler med større aktører som Microsoft og Adobe.

Rekvisita

RekvisitaVi lagerfører alt standard rekvisita materiell som ark, blekk, toner og slitedeler til skrivere, rengjørings-produkter som skjerm og tastatur –rens og trykkluft på boks.

Videre leveres blant annet rekvisita til alle kjente merkevarer som HP, Brother, Samsung og Canon i tillegg til ergonomi produkter og enkelt produkter som mus, tastatur, musmatter og et bredt utvalg i kabler.