Om designavdelingen

Vår designavdeling består av et tverrfaglig team med utviklere, designere og markedsførere. Vi tar for oss hele prosessen; fra research og design til utvikling, markedsføring og support.

Vi gir deg verktøyene du trenger for å gjøre inntrykk og sammen kan vi bruke dette for å spre deres budskap, samt øke salget av produkter og tjenester for din bedrift.

Ta kontakt på design@hjelseth.com eller ring 51328825 så hjelper vi deg.

Hvorfor velge oss?

STRATEGI

For oss er det viktig at vi kjenner kundens produkter og tjenester. Vi kan undersøke konkurransen, hvem som er dine kunder og deres behov. Dette hjelper oss å lage en solid strategi for hvordan vi best skal løse oppgaven.

REGLER & STANDARDER

Våre løsninger følger forskrift om universell utforming av digitale-løsninger. Kort sagt vil dette si at løsningen er tilrettelagt for alle brukere, også for personer med nedsatt funksjonsevne.

ANNONSERING

Google Ads, Facebook, Instagram, Snapchat, Google Analytics , Google business og remarketingkampanjer etc er nyttige annonsering- og synlighetsverktøy som vi kan hjelpe deg med.

DESIGN & TRENDER

Vi har et øye for design og vårt mål er alltid å deg et moderne og brukervennlig nettsted, som er rettet mot dine kunder.

YTELSE

Din websides hastighet er viktig for både oss og brukerne. Vi sørger for at brukerne ikke må vente i evigheter for å laste ditt nettsted. Dette har også en positiv effekt i søkemotoren.

DAGENS STANDARD

Alle nettsteder vi lager er mobilvennlige og universelt utformet, noe som betyr at de vises perfekt og fungerer feilfritt på alle populære mobile enheter.

SØKEMOTORVENNLIGHET

Det hjelper lite om nettsiden din er ny og moderne hvis ingen finner den. Vi kan hjelpe deg med å oppnå en høyere rangering i søkemotorene.

SIKKERHET & OPPETID

Vi har egne servere med daglig backup og garanterer oppetid av websider på 99,6 % pr måned. WordPress nettsider samt utvidelser (plugins) sjekkes automatisk hver natt for nye versjoner og sikkerhetsoppdateringer.

DEDIKERT SUPPORT

Hos oss slipper du ventemusikk og vi kan snu oss raskt. Dersom du trenger hjelp med en hvilken som helst nettside eller kampanje, så er vi her, klare til å hjelpe.

Kontakt oss i dag

Ønsker du å samarbeide med oss, eller nysgjerrig på hva vi kan bistå med?

Ring oss på 51 32 88 25, send e-post til design@hjelseth.com eller bruk kontaktskjema.

Kontakt oss