Datautstyr og programvare

Vi leverer alt av datautstyr, programvare og rekvisita både til privat og bedrift. Med eget serviceverksted utfører vi feilsøking og reparasjoner.

verksted

Verksted

Vi har eget serviceverksted for reparasjon, garantiarbeid og klargjøring av datamaskiner og tilhørende utstyr. Vi utfører feilsøking og reparasjon på datamaskiner uavhengig av om de er kjøpt hos oss eller andre.

Vi har fokus på god service, godt utført arbeid og effektiv utførelse slik at du som kunde får maskinen din tilbake så fort som mulig. Eget serviceverksted forenkler og gir trygghet hos våre kunder.

datautstyr hardware

Hardware/maskinutstyr

Salg av datamaskiner, servere, skrivere, datakomponenter og tilhørende utstyr. Vi hjelper deg med å velge riktig og tilpasset utstyr til dine behov, du slipper da å være redd for å ende opp med å bruke mye penger på ett produkt som ikke passer dine behov.

Vi har også egne butikker; HCShop, rettet mot privatmarkedet hvor vi selger datamaskiner, komponenter og rekvisita, samt utfører service og reparasjon. Se www.hcshop.no for mer informasjon.

HC-ikoner__0000_lisenser

Programvare og lisenser

Salg av programvare og lisenser. Vi har oversikten og hjelper deg med de rette valgene når det kommer til hvilke programvare og lisenser nettopp du eller din bedrift har behov for.

Vi leverer alt fra OEM lisenser (forhåndsinstallert programvare når du kjøper ny datamaskin) til volumlisens og Office 365 avtaler for bedrifter, hvor vi har forhandleravtaler med større aktører som Microsoft og Adobe.

 

rekvisita

Rekvisita

Vi lagerfører alt standard rekvisitamateriell som ark, blekk, toner og slitedeler til skrivere, rengjøringsprodukter som skjerm og tastatur-rens og trykkluft på boks.

Videre leveres blant annet rekvisita til alle kjente merkevarer som HP, Brother, Samsung og Canon i tillegg til ergonomiprodukter og enkeltprodukter som mus, tastatur, musematter og et bredt utvalg i kabler.

.