DF_infoflyt

Digital flyt

Skreddersydde bedriftsløsninger (SharePoint)

Trenger du å effektivisere eller forbedre informasjonsflyten på din arbeidsplass? Med SharePoint kommer man enkelt i gang med intranettløsninger og dokumenthåndtering. Sammen med Microsoft 365 er dette en trygg og sikker løsning som gir de ansatte tilgang på filer og informasjon, uansett lokasjon og enhet.

Intranett

Intranettet gir en sentral plattform for samarbeid og deling av informasjon. Dette fører til bedre effektivitet og en felles forståelse for organisasjonens prosjekter og informasjon. 
Intranettet gir muligheter for å automatisere en rekke prosesser, slik som arbeidsflyt, søk, rapportering og mer. 

Power Automate

Power Automate er en skybasert tjeneste som gir deg mulighet til å automatisere en rekke oppgaver og prosesser i din virksomhet. Dette er tidsbesparende og kan reduserer feil ved manuelle oppgaver.
 
Power Automate gir deg muligheten til å koble sammen appene og tjenestene du allerede bruker i din virksomhet, slik at du kan oppnå en mer effektiv og automatisert arbeidsprosess.

Power Apps

En Power App er en skybasert programvare som gir brukerne muligheten til å bygge enkle apper for å løse forretningsutfordringer, uten å måtte kode. 

Fordelene med Power Apps er at du enkelt kan bygge apper. Du får muligheten til å integrere med andre systemer, automatisere prosesser, samarbeide og dele data på en enkel måte.

Kun fantasien setter grenser for hva Power Apps kan brukes til. Eksempler kan være: 

  • Utfylling av skjemaer
  • Rapporter og sjekklister
  • Registrering av data
  • Lese og oppdatere informasjon fra og til andre datakilder 

Kontakt oss

Kontakt oss for skreddersydde tilbud og priser.

T: 51 32 88 25
E: flyt@hjelseth.com