Web & Grafisk

Vi lager alt fra hjemmesider, trykksaker, annonser og profilmanualer. Vi hjelper deg å kommunisere med dine kunder visuelt.

Grafisk design

Grafisk-designEn viktig del av å formidle et budskap er det visuelle.

Alle bedrifter har et eller flere budskap, men de når ikke alltid ut til mottaker.

Vi designer annonser, skilt, visittkort, rollups, bannere o.l. hvor budskapet kommer tydelig frem. Du kan enten motta trykklare filer eller ferdigtrykte produkt.

Web

WebFinner kundene dine deg på web? Det er her de leter når de trenger deg, alle dager, døgnet rundt!

Utviklingen på web går fort, da er det viktig å holde følge. Vi leverer alt fra enkle statiske websider til store publiseringsløsninger. Vi finner løsningen som passer deres behov og budsjett, sammen finner vi beste løsning for din bedrift.

Trykksaker

TrykksakerMange satser mer og mer på web, men trykksaker har fortsatt sine fordeler. En trykksak vil aldri ha tekniske problemer.

Hos oss får du hjelp til tekst- og layout. Vi produserer det som trengs; annonser, visittkort, plakater, brosjyrer, tekst og grafikk for tekstiltrykk m.m. Du kan få trykklare filer eller ferdig produkt, vi forstår trykkeriets språk.

Identitet/logo

IdentitetFolk velger det de har kjennskap til, det er derfor viktig at identiteten til din bedrift er tydelig og viser godt igjen.

En logo sammen med en profilmanual hjelper din bedrift å bli gjennkjent, men også å fremstå profesjonelle. Dette oppnår du ved konsekvent bruk av farger, fonter og bilder. Definert i en profilmanual blir det enkelt for alle i bedriften å følge.

Systemutvikling

SystemutviklingEt webbasert system vil gjøre hverdagen for din bedrift enklere og blir skreddersydd etter bedriftens behov.

Få orden på prosjektene, kundene, fakturaer, ansatte, produkter og/eller tjenestene.

I mange tilfeller vil det lønne seg å investere i å utvikle et eget system som er spesialtilpasset til nettopp din bruk, istedenfor å betale dyre løpende lisensavgifter og abonnementer på “midt-i-mellom” løsninger som aldri blir helt slik som du ønsker.

DIBS_logoVi har avtale med DIBS for gode betalingsløsninger på nett.

Domene

DomeneFor å kunne registrere et domenenavn, trenger du et kundeforhold til en registrar.

Vi er registrar og leverer tjenester knyttet til domenene; veileder deg ved søknad om et domenenavn, endre opplysninger knyttet til domenet, fornye, overføre eller si opp domeneabonnementet.

norid blå logo
Fyll ut vårt elektroniske egenerklærings skjema for å registrere ditt .no domene!

Søkemotoroptimalisering

SokemotoroptimaliseringFinner folk nettsiden din når de søker på web?

Å ha en webside er ikke nok for å få dine potensielle kunder til å besøke deg, websiden kan optimaliseres for bedre søkbarhet på web. Vi kan gjøre en rekke tiltak for å forbedre websiden din.

Nyere Arbeid

vis alle

Ny nettside for Jadarhus
11. november 2014

Norsk Polarhundklubb
11. juli 2014

GhGulv hjemmeside
5. mai 2014