pluss-icon-
hc markedsførings ill

Markedsføring

Bli synlig, bli valgt, og bli den foretrukne leverandøren av dine tjenester og produkter.

Vi hjelper med markedsføring i både digitale og tradisjonelle kanaler. Digital markedsføring er et samlebegrep for all form for markedsføring som forgår elektronisk via digitale kanaler som e-post, søkemotorer, applikasjoner og sosiale medier.

Kontakt oss på design@hjelseth.com eller 51328825

Bli nr #1 på Google med annonser

La potensielle kjøpere og kunder finne deg ved å annonsere i Google søk. Vi lager og utformer en strategi for dine Google annonser basert på dine mål og ønsker. Vi utvikler gode landingssider som konverterer flest mulig besøkende til salg.

Video og bannerannonser i Google nettverket

Utnytt muligheten til å vise frem hvem du er gjennom video bannerannonsering i Google nettverket. En godt spesialtilpasset video for riktig målgruppe gir økt salg, og oppmerksomhet rundt din bedrift og dine produkter. Vi hjelper deg med video, banner annonser og tilpassing i ulike medier.

Innholdsmarkedsføring

Innhold er i dag et viktig salgspunkt for flere bedirfter. Tidsriktig innhold og innhold som skaper engasement er blitt oppskiften på økt salg for mange.

Innholdsmarkedsføring (også kjent som content marketing) er en av de mest populære måtene og øke interessen rundt bedriften på. Oppnå utallige delinger på sosiale medier, og skap blest rundt din merkevare.

Nyhetsbrev

Skap verdier og oppmerksomhet ved å sende ut nyhetsbrev til eksiterende kunder. Gjør dine kunder oppmerksom på nyheter, tilbud eller ulike tjenester. Det å sende nyhetsbrev til kunder er en flott måte og bygge merkevare på. Det er også en fantastisk måte og bygge tillitt ut til dine eksiterende kunder.

Vis hvem du er, vis at dere fortsatt er tilstedet og at dere følger med i tiden. Del tips og ulike fremgangsmåter med alle kundene dine.

Vi hjelper deg å bli synlig over alt

Bli sett og eksponert i ulike sosiale medier er i dag en av de beste kanalene og bygge tillitt, merkevare og opplyse andre mennesker om din bedrift eller produkter.

Sannsynligheten for at dine konkurrenter allerede er synlig på flere sosiale medier er høy. Unngå at dine konkurrenter stjeler for mye oppmerksomhet, la oss utvikle og tenke gjennom en god markedsføringplan.

Hvilken kanal treffer vi dine kunder?

Det er i dag mange ulike plattformer og kanaler vi treffer kundene dine på. Vi hjelper deg å velge riktig kanal, utvikle en markedsplan og sørge for at vi treffer riktig målgruppe for dine tjenester og produkter.

I dag kan vi hjelpe bedrifter å bli synlige på ulike plattformer som

  • Google
  • Instagram
  • Facebook
  • Linkedin
  • YouTube
  • Snapchat
  • TikTok

Kontakt oss i dag

Ønsker du å samarbeide med oss, eller nysgjerrig på hva vi kan bistå med?

Ring oss på 51 32 88 25, send e-post til design@hjelseth.com eller bruk kontaktskjema.

Kontakt oss