Telefoniløsninger til bedrift

Som en del av Mobit, en av Telenor, Nortels største distribusjonskanaler i bedriftsmarkedet, kan vi hjelpe din bedrift med telefoni. Hos oss har du en fast kontaktperson som hjelper med alt du skulle trenge, riktig abonnement, ny telefon til sentralbordløsninger, yrkesradio for din bedrift, oppsett av møterom og mye mer.

En telefoniløsning tilpasset din bedrifts behov er viktig for at dere skal være lett å få tak i, men likevel kreve minst mulig av dere. Den må enkelt kunne justeres når bedriften utvikles.

Vi har flere dyktige medarbeidere med lang fartstid innenfor telefoni og kommunikasjon som vil kunne finne beste løsning for din bedrift.

Vi hjelper dere med:

  • Mobiltelefoner
  • Abonnement
  • Telefonsystemer
  • Sentralbordløsning
  • Radiokommunikasjon/yrkesradio
  • Møterom
Brannmenn bruker walkie talkie

Yrkesradio

Vi satser sterkt på radiokommunikasjon, og vi har høy kompetanse til å møte de fleste kommunikasjonsutfordringer. Vi  kan levere et bredt utvalg av terminaler fra markedsledende produsenter, fra enkle radioer til store avanserte digitale systemer.

Vi tilbyr komplette brukerløsninger, systemløsninger med infrastruktur og applikasjoner tilpasset valgt teknologi og nettverksstørrelse.

 

Våre leverandører av tele- og datatjenester

mobit-logo-

Mobit er den eneste uavhengige og landsdekkende aktøren som tilbyr tjenester og nett fra både Telenor og Nortel. De har forhandlere over hele landet, hvor vi er en av dem. Med Mobit er vi spesialister på mobil og IT for bedriftsmarkedet.

Telenor

Telenor Norge AS er landets største leverandør av tele- og datatjenester.

Via sitt mobilnett og fastnett leverer vi tjenester innen telefoni, bredbånd og kabel-tv til privat- og bedriftskunder over hele landet.

logo_nortel

Nortel er et annerledes teleselskap for små og mellomstore bedrifter. Nortels teknologiske plattform er fleksibel og  kan lett skaleres. Det har gjort selskapet i stand til å drive innovasjon samtidig være en knallhard konkurrent på pris.