Telefoni

Vår telefoniavdeling hjelper bedrifter med riktig abonnement. Her kan det være mye å spare. Hos oss har du en fast kontaktperson som hjelper med alt fra ny telefon til sentralbordløsninger.

Som en del av Mobit, en av Telenor og Telias største distribusjonskanaler i bedriftsmarkedet, kan vi hjelpe din bedrift med telefoni.

Vi har flere dyktige medarbeidere med lang fartstid innenfor telefoni som vil kunne finne beste løsning for din bedrift.

Telefoni til bedrift

Får kundene tak i deg når de trenger deg? Eller er det lettere å nå en av dine konkurrenter?

En telefoniløsning tilpasset din bedrifts behov er viktig for at dere skal være lett å få tak i, men likevel kreve minst mulig av dere. Den må enkelt kunne justeres når bedriften utvikles.

Vi hjelper dere med:
Abonnement
Mobiltelefoner
Sentralbordløsninger
Nettbrett

Våre leverandører av tele- og datatjenester

mobit-logo-

Mobit er den eneste uavhengige og landsdekkende aktøren som tilbyr tjenester og nett fra både Telia og Telenor. De har forhandlere over hele landet, hvor vi er en av dem. Med Mobit er vi spesialister på mobil og IT for bedriftsmarkedet.

telia-logo

Telia er den nye generasjonen telekomselskap, og er navet i det digitale økosystemet som gjør det mulig for mennesker, virksomheter og samfunn å få tilgang til alt som er viktig for dem, på deres vilkår, hele døgnet – året rundt.

Telenor

Telenor Norge AS er landets største leverandør av tele- og datatjenester.

Via sitt mobilnett og fastnett leverer vi tjenester innen telefoni, bredbånd og kabel-tv til privat- og bedriftskunder over hele landet.

Kontakt oss

Ta kontakt med en av våre medarbeidere for spørsmål vedrørende telefoniløsninger.

Bjarte Tveito

Rådgiver Telefoniløsninger

Ikoner

926 05 663

bjarte@hjelseth.com

Oddvin Helleren

Rådgiver telefoniløsninger

Ikoner

918 58 332

oddvin@hjelseth.com

Stian Nymark Valø

Rådgiver telefoniløsninger

Ikoner

903 68 111

stian@hjelseth.com

John Egil Harberg

Rådgiver telefoniløsninger

Ikoner

907 98 488

johnegil@hjelseth.com