Telefoniløsninger til bedrift

Som en del av Mobit, en av Telenor og Unifons største distribusjonskanaler i bedriftsmarkedet, kan vi hjelpe din bedrift med telefoni. Hos oss har du en fast kontaktperson som hjelper med alt du skulle trenge, riktig abonnement, ny telefon til sentralbordløsninger, yrkesradio for din bedrift, oppsett av møterom og mye mer.

En telefoniløsning tilpasset din bedrifts behov er viktig for at dere skal være lett å få tak i, men likevel kreve minst mulig av dere. Den må enkelt kunne justeres når bedriften utvikles.

Vi har flere dyktige medarbeidere med lang fartstid innenfor telefoni og kommunikasjon som vil kunne finne beste løsning for din bedrift.

Vi hjelper dere med:

 • Mobiltelefoner
 • Abonnement
 • Telefonsystemer
 • Sentralbordløsning
 • Radiokommunikasjon/yrkesradio
 • Møterom
Brannmenn bruker walkie talkie

Yrkesradio

Vi leverer:

 • Analog og digital radio fra Hytera, Motorola, Kenwood og Zodiac
 • Alle typer tilbehør
 • Basestasjoner
 • Antenner
 • POC-løsninger

Vi satser sterkt på radiokommunikasjon og har kompetansen som trengs for å møte de fleste kommunikasjonsutfordringer. Hos oss får du alt fra enkle radioer til avanserte POC-systemer.

Et tradisjonelt radiosystem kan bestå av alt fra 2 til flere tusen radioer. For de som har behov for dekning i store områder bygger vi egne infrastrukturer for dette. Vi leverer alt av radioer fra de største leverandørene som Hytera, Motorola, Kenwood og Zodiac. På lageret har vi mye utstyr og kan levere akkurat det du trenger - fra den minste plugg til de mest avanserte basestasjonene.

POC-radio som for eksempel Motorola Wave eller Orbigo (Hytera) er systemer som er med på å utvikle radiokommunikasjon videre. Her nyttes mobilnettet som bærer for all kommunikasjon og data som sendes. Det vil si at hvis du har mobildekning eller WiFi så vil også radioen fungere. Dette åpner for utradisjonelle muligheter som å sende ut bilder, ha alarmknapper og ringeklokker som ringer på radioen eller mobilen. Med dette kan vi lage effektive og innovative løsninger som kan løse mange utfordringer for bedrifter. Systemet kan bygges så stort eller lite som man har behov for, og kan ha egne talekanaler basert på geologiske posisjoner.

Ta kontakt med oss for en prat om radio!

 

Våre leverandører av tele- og datatjenester

mobit-logo-

Mobit er den eneste uavhengige og landsdekkende aktøren som tilbyr tjenester og nett fra både Telenor og Unifon. De har forhandlere over hele landet, hvor vi er en av dem. Med Mobit er vi spesialister på mobil og IT for bedriftsmarkedet.

Telenor

Telenor Norge AS er landets største leverandør av tele- og datatjenester.

Via sitt mobilnett og fastnett leverer vi tjenester innen telefoni, bredbånd og kabel-tv til privat- og bedriftskunder over hele landet.

54293a11-e30b-446a-8ba6-a23feef4503c

Unifon er et moderne teleselskap som leverer kostnadseffektive og smarte telefoniløsninger til bedrifter over hele landet. Våre kunder får tilgang til prisgunstige mobilabonnement og moderne telefoni- og bedriftsnett- løsninger tilpasset bedrifter i alle størrelser.