kurs-02-01

Digital flyt

Kurs og opplæring

For å lykkes med brukeradopsjon på Microsoft 365 plattformen, må kollegaene dine forstå hvorfor de ulike verktøyene gjør arbeidsdagen enklere.

Bedriftsinterne kurs og opplæring er egnet for virksomheter som ønsker å identifisere, tilpasse seg og gripe mulighetene som ligger i digital teknologi.

Det er flere av oss som føler at tiden er moden for å redusere bruken av epost og samtidig få en enklere hverdag med mer kontroll. I den skybaserte Microsoft plattformen står samarbeid og samhandling i fokus.

De ulike kursene fokuserer på hvordan dere kan utnytte kombinasjonen av en skybasert digital plattformteknologi og egen forretningskompetanse. Våre kursholdere tilnærmer seg kurset med ulike perspektiver på hvordan dere kan knytte verktøyene inn i forretningen.

Kursene vil kunne gi brukerne viktige og verdibasert innsikt som sikrer en vellykket brukeradopsjon i din virksomhet. Dette vil også bidra til å skape en bedre flyt mellom mennesker og digital teknologi, både internt og med eksterne interessenter.

Vi skreddersyr kurs for deg og din bedrift. Kurset kan holdes i deres kontorlokaler, hos oss eller over Teams. Det er en nedre grense på tre deltakere og en øvre grense på ti deltakere per kurs.

Påmelding

Interressert i et av våre kurs? Fyll ut og send inn skjema, så hører du fra oss snarest!

Velgst velg hvilke kurs du er interresert i.
Jan Hagen

Jan Hagen

 Avdelingsleder Digital flyt


  • Prosjektledelse
  • Strategisk ledelse
  • Teamledelse
  • Innovasjonsprosesser og forretningsutvikling

Jan Hagen

Jan har over 16 års erfaring fra ulike roller innen IT konsulentvirksomhet, prosjektledelse og forretningsutvikling.

Linkedin

_MG_3924-2

Léa Flacher

Juniorkonsulent


  • Kartlegging
  • Analyse
  • Design
  • Implementering M365 verktøy
  • Brukertrening 

Léa Flacher

Léa har bakgrunn fra studier innen informasjonssystemer og ledelse. Hun har fokus på forretningsrådgivning og jobber også som teknisk konsulent. Léa har brukertrening og workshops sammen med kunder, bistår med design, tilpasninger, implementering og rådgiving av Microsoft 365 løsninger, med spesielt fokus på rundt ulike Power Apps, SharePoint og Power Automate.

LinkedIn

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du mer informasjon, ikke nøl med å ta kontakt!

T: 51 32 88 25
E: flyt@hjelseth.com