IT-Drift

Vi har kompetanse og evne til å se løsninger i sammenheng med kundens behov, hvor ingen jobb er for liten, og du som kunde har første prioritet hos oss.
Drift-og-vedlikehold

Drift og vedlikehold

Snakk med oss om service-/ vedlikeholdsavtaler for ettersyn av nettverk, servere, datamaskiner, programvare, printere og øvrig utstyr.

Når en kunde opplever problemer med IT-utstyr, finner vi kjapt en løsning sammen. Vi har også timebaserte driftsavtaler hvor det ikke løper noen faste kostnader utenom det arbeidet vi utfører.

Hos oss vil du få en fast it-tekniker å forholde deg til slik at du alltid vil snakke med en som kjenner dine systemer og dine behov som kunde.

Support

Support og konsulenttjenester

Trenger du hjelp, veiledning eller råd så har vi mulighet til å komme til deg, enten du er privatperson eller fra bedrift.

Her fakturerer vi for faktiskt brukt tid. Vi har også gode fjernstyringstjenester for fjernsupport og feilsøking.

Vi leier ut konsulenter til små og større prosjekter innen drift, vedlikehold, utvikling og kabling av infrastruktur, hvor de enkelte konsulentene innehar nødvendige sertifiseringer fra felt som Ekom installatør, Microsoft server og andre spesialløsninger.

Infastruktur

Infrastruktur, kablet eller trådløs

ekomnett_autorisasjonVi planlegger, monterer og kabler nye nettverk, i tillegg til oppgradering av eksisterende nettverk. 

Dette omfatter alt fra enkle teleinstallasjoner til store kablede og trådløse nettverk for permanent eller midlertidig montasje, samt fiberinstallasjoner.

Vi innehar bred kompetanse innen installasjon og vedlikehold av elektroniske kommunikasjonsnett og har i den forbindelse Ekomnett autorisasjon fra Post- og teletilsynet, noe som sikrer deg som kunde at arbeidet som blir utført er i henhold til gjeldende standarder og regelverk, og at arbeidet utføres av personell med god erfaring og kompetanse innen faget.

ASP_terminalserver

ASP/Terminalserver

Gjør det enklere for alle ansatte i bedriften.

Sentralisert løsning hvor du som kunde kobler deg opp til en sentral server og jobber på en felles plattform. Plattformen er lik for alle ansatte, hvor du kan koble deg opp fra en hvilken som helst datamaskin for kryptert tilgang.

Lisenser

Lisenser

Vi har oversikten og hjelper deg i forhold til valg av programvare og lisenser du eller din bedrift har behov for.

Vi leverer alt fra OEM lisenser (forhåndsinstallert programvare når du kjøper ny datamaskin) til volumlisens- avtaler for bedrifter, hvor vi har forhandleravtaler med større aktører som Microsoft og Adobe.

Tilleggstjenester

Tilleggstjenester

Online backup – sikker backupløsning som driftes sentralt. Betryggende lagring og gjenoppretting av dine datafiler.

Antivirusløsning – leverer komplette, tilpassede antivirusløsninger .

Skyløsninger – Vi leverer komplette løsninger for lagring i skyen for din bedrift.

Hosted Exchange – komplette e-postløsninger for bedrifter med støtte for full synkronisering av e-post, kontakter, kalender m.m.

Telefoni

Telefoniløsninger

Er du sikker på at kundene dine får tak i deg?

En telefoniløsning tilpasset din bedrifts behov er viktig for at dere skal være lett å få tak i, men likevel kreve minst mulig av dere. Den må enkelt kunne justeres når bedriften utvikles.

Vi kan hjelpe deg med abonnement, sentralbordløsninger, mobiltelefoner og nettbrett. Vi er medlem av Telering som gjør at du fritt kan velge mellom Telia og Telenor.