nettsider-gif
some-ikoner-

Sosiale medier

Nettsiden er så absolutt selve grunnfundamentet for bedriften på nett, men de fleste har etter hvert tatt i bruk sosiale medier for å nå sine kunder.

Dialog og deling er sentrale stikkord. For en bedrift handler det om kraftige verktøy for å nå frem til brukere/kunder, delta på deres arenaer, snakke med dem, lytte til dem, påvirke og påvirkes av dem.

Kontakt oss på design@hjelseth.com eller 51328825

Planlegging og fokus

Alle bedrifter har tid til å drive markedsføring i sosiale medier. Blant de viktigste sosiale kanalene er Facebook, LinkedIn, Instagram, Twitter, blogg og YouTube.

Ha en klar målsetting med hvorfor du skal være i sosiale medier og finn ut hvor kundene dine er. Fokuser på de kanalene og gjør det skikkelig. Planlegg hva du skal publisere når og hvor. Lag for eksempel en ukesplan og følg denne året ut.

Med god planlegging, hjelpsomme verktøy og en person som har ansvaret for publisering kommer du langt.

Mål og analyse

Når vi hjelper bedrifter med nettsider ber vi dem alltid om å sette seg klare mål for nettsiden. Det samme gjelder sosiale medier. Skal man se om tid og penger er verdt innsatsen må man måle resultater.

Hva ønsker du å oppnå ved å bruke sosiale medier til å markedsføre bedriften din?

  • Få flere kunder?
  • Bygge bedriftens merkevare?
  • Vise frem produkter?
  • Øke trafikken til nettsiden din?
  • Bygge lojalitet til eksisterende kunder?
  • Øke salget?

Når målsettingen er klare er det også lettere å se hvilket innhold du bør fokusere på. For å forutse hva du bør fokusere på fremover kan du benytte analyseverktøy.

Innsikten du henter fra analyseverktøy vil gi en pekepin på hvilket innhold som fungerer for din målgruppe; hva gir eksempelvis «likes», kommentarer og flest delinger.

Det viktigste med bedriftens tilstedeværelse bør være å gi dine følgere og potensielle kunder noe av verdi, ikke at dytter reklame på dem.

Kontakt oss i dag

Ønsker du å samarbeide med oss, eller nysgjerrig på hva vi kan bistå med? Ta kontakt på telefon, e-post eller bruk kontaktskjema.

E-post: design@hjelseth.com
Telefon: 51 32 88 25

 

Kontakt oss