nettsider-gif
Writing in notebook. Close-up.

Tekst og innhold

Alle firma har en historie å fortelle. La oss hjelpe deg med å fortelle denne historien om hvem dere er og hvordan dere jobber. Godt innhold både engasjerer og gjør dere mer SEO vennlige i søkemotorene.

Kontakt oss på design@hjelseth.com eller 51328825

Kommuniser med brukeren

Godt innhold krever planlegging. En tekst som er godt formulert og uten skrivefeil gir et godt inntrykk og bidrar til et positivt omdømme. Bedriften oppfattes som oftest mer seriøs og kunnskapsrik. En tekst skal være informerende, selgende, og snakke et språk som kunden forstår.

Bestem hvilken type respons du ønsker. Hvorfor skriver du? Håper du å konvertere lesere til kunder? Hvis du er det, har du en klar ide om hvilken informasjon brukerne dine leter etter på nettet, og hvilke problemer de prøver å løse.

The best place to hide a dead body is page two of Google.

Ranger bedre i Google

I arbeid med SEO er tekst en stor del. Vi starter alltid med en analyse av nettsiden din for å finne riktige nøkkelord som både SEO-arbeidet og tekstforfatting skal ta utgangspunkt i. Deretter er det viktig å arbeide med nøkkelordene, titler, undertitler, uthevinger og andre elementer teksten må ha.

Det er urimelig å anta at du vil oppnå topp rangering i Google for alle søkeord relatert til bransjen din.

Målet ditt bør være å trekke topp rangering på de mest ønskede søkeordene. Tenk på hvordan folk ville søke etter produktene og tjenestene dine, lage en liste over disse nøkkelordene og ta så en prat med oss og hvordan vi sammen kan hjelpe deg videre.

Vi tilbyr tekstforfatting av godt innhold til nettsiden din. Dette er noe mange av våre kunder verken har tid til eller kompetanse til å utføre selv.

Våre tekstforfattere vil ta en gjennomgang sammen med deg om hva som trengs å forfattes, og deretter bruke sin kunnskap og erfaring for å skape innhold til din nettside.

Kontakt oss i dag

Ønsker du å samarbeide med oss, eller nysgjerrig på hva vi kan bistå med? Ta kontakt på telefon, e-post eller bruk kontaktskjema.

E-post: design@hjelseth.com
Telefon: 51 32 88 25

 

Kontakt oss