Hvorfor WordPress nettside til din bedrift?

03 august 2016

WordPress for din bedrift

WordPress er et gratis, web-basert program som alle kan bruke til å bygge og vedlikeholde et nettsted eller blogg.

Det var opprinnelig ment som en enkel måte å sette opp en blogg. Men takket være innsatsen til et stort “open source” fellesskap av WordPress programmerere som jobber for å utvide og forbedre sine evner, har WordPress blitt mye mer enn bare et verktøy for bloggere.

Det er fem grunner til å vurdere å bruke WordPress for ditt nettsted:

1. WordPress har ved flere anledninger blitt kåret til verdens beste åpne kildekode CMS mens det i 2011 vant Web App of the Year. I 2011 ble 22% av alle nye hjemmesider publisert ved hjelp av WordPress. Verktøyet har i tillegg vunnet flere andre priser samt oppnådd stor anerkjennelse for sin brukervennlighet
og funksjonalitet.

2. Design i er basert på “Tema” (templates). Temaer er sammensatt av forskjellige filer som bilder, stilark (CSS), PHP mm. Våre egne design av tema for WordPress lages hovedsaklig i Adobe Photoshop. Vi har også laget egne ferdige temaer for kunder med et «strammere» budsjett.

3. Programvaren lar hvem som helst lage og redigere nye artikler og blogg innlegg bare ved hjelp av en nettleser. Ingen kunnskap om HTML eller annen kode er nødvendig. Redigeringsgrensesnittet er veldig enkelt å bruke. Det fungerer som enkel tekstbehandling. Administratoren til nettstedet kan gi andre brukere ulike nivåer av tilgang slik at de kan bidra til nettstedet / bloggen. Ettersom grensesnittet er web-basert, kan en redigere og lage sider fra hvor som helst med en internett-tilgang.

4. Med bloggfunksjonen i WordPress kan du oppdatere din nettside / blogg så ofte du vil samt å motta og svare på kommentarer fra leserne. Du kan også la andre abonnere på nettstedet ditt ved hjelp av RSS som er flott for besøkende og potensielle kunder.

5. Når du legger opp mye av disse funksjonene, så ser du at WordPress kan vokse med deg i løpet av årene. Du kan enkelt oppgradere for nye funksjoner og sikkerhet. Du kan legge et nytt tema uten å måte endre innholdet. Du kan legge til nye tillegg (plugins) for utvidet funksjonalitet (legge til e-handel hvis bedriften vokser, fokusere mer på søkeresultatene etc.) WordPress.org brukes av millioner av nettsteder, fra de enkleste små blogger til store merkenavn som Stavanger Aftenblad, New York Times blogg, People, Flickr mm.

Her er en liste :

Usain Bolt
http://usainbolt.com/

A-HA
http://a-ha.com/

Rolling Stones
http://www.rollingstones.com/

NRK
http://nrkbeta.no/

Samsung
http://www.samsung.com/us/news/

New York Times
http://www.nytimes.com/interactive/blogs/directory.html

CNN
http://business.blogs.cnn.com/

Sony
http://blog.us.playstation.com/

People Magazine
http://stylenews.peoplestylewatch.com/

Wall Street Journal
http://blogs.wsj.com/law/

Kanskje du allerede har en WordPress nettside eller blogg?
Trenger du hjelp til et nytt design, programmering eller nye tillegg?

Ta kontakt for et prisoverslag. Se også vår portefølje.

Hjelseth Computers

Hjelseth Computers

Vi er din komplette IKT-leverandør, snakker ditt språk og gjør ting enkelt og riktig. Det er derfor våre kunder har anbefalt oss til andre i over 20 år.
IT-drift - Telefoni - Design

Våre tjenester

Kontakt oss