6 grunner til at du trenger en Google Min Bedrift side

08 juni 2017

Google Min Bedrift

Bedrifter bruker mye tid på å optimalisere sine nettsteder for Google men det er mye mer til Google enn en søkeplattform og nettkatalog.

Gjennom «Google Min bedrift» tilbyr Google bedrifter flere verktøy for bedre å nå og komme i kontakt med sine forbrukere. Google Min bedrift er en gratis katalog for alle bedrifter med kontaktinformasjon, anmeldelser og koblinger til sosiale kanaler. Disse funksjonene kan hjelpe både kunder og bedrifter.

Hvis du er ny i Google Min bedrift, er dette det du trenger å vite om plattformen:

Kunder kan kontakte deg raskere. Google Business-kontoer lar deg legge til et telefonnummer, adresse og nettsted. Det tillater forbrukerne å kontakte deg direkte i stedet for å søke gjennom nettstedet ditt for informasjonen. Dette hjelper spesielt på mobile enheter hvis kundene vil ha veibeskrivelse til butikken din eller et nummer å ringe og stille spørsmål.

Unngå falsk informasjon om din bedrift. Alle kan gjøre krav på en Google Bedriftskonto, uansett om de er medlem av selskapet. Selv om dette er sjeldent, er det mulig, spesielt hvis en annen bedrift har et lignende navn. Å påkreve en Google Bedriftskonto for virksomheten din under en generisk bedrifts-e-post, beskytter deg mot noen som tar navnet ditt.

Øk synligheten til forretningsrevurderinger. Forbrukerne leser vanligvis anmeldelser på et produkt eller en tjeneste før de kjøper. Hvis de prøver å ta en rask beslutning (for eksempel hvilken restaurant eller frisørsalong å gå om en time), vil de foretrekke å sammenligne vurderinger på Google i stedet for å søke på enkelte nettsteder. Ved å opprette en Google Min Bedriftskonto kan kunder lese og gi offentlig tilbakemelding om deres erfaringer med bedriften din.

Finn ut hvem som søker etter deg. Google Min bedrift har en innsikt-seksjon, som gir deg statistikk om synlighet, engasjement og målgruppe. I likhet med Facebooks innsikt lar Google deg sammenligne hvem som besøker siden din oftest, og hvilke vilkår de søker for å finne virksomheten din. Google Insights kan bedre forberede deg til å opprette en AdWords-kampanje.

Koble din Google-konto til AdWords. For å opprette AdWords-kampanjer må du ha en Google Min Bedriftskonto. AdWords kan hjelpe deg med å øke synligheten i søkemotoren, og lar deg samle ytterligere data på målmarkedet. AdWords er den mest populære betal-per-klikk-annonseringsplattformen, og kan være en svært effektiv form for betalt digital markedsføring.

Bli sett på toppen av Google-søk. Google virksomhetsoppføringer vises over organiske søkeresultater for lokale søk. En tredjedel av google-søkene er for lokale bedrifter, og 50 prosent av de som søker, besøker en butikk samme dag. Altså, med andre ord så kan du med Google Min Bedriftskontoen rangere øverst på lokale resultater i løpet av veldig kort tid.

Ta gjerne kontakt med oss for et prisoverslag.

Kilde: Tuckerhall

Hjelseth Computers

Hjelseth Computers

Vi er din komplette IKT-leverandør, snakker ditt språk og gjør ting enkelt og riktig. Det er derfor våre kunder har anbefalt oss til andre i over 20 år.
IT-drift - Telefoni - Design

Våre tjenester

Kontakt oss