Enda raskere WordPress-nettsider

16 oktober 2017

rask nettside

I vår streben etter å forbli en av de ledende leverandørene av webhoteller for WordPress-nettsider har vi nå oppgradert infrastrukturen vår.

Deres webside ligger muligens allerede på vår nye plattform, eller vil bli migrert innen kort tid.

Ingenting vil endre seg for deg som kunde, du vil fremdeles ha samme nettaddresse og samme pålogging, men med forbedret lastetid på sidene deres, samt nye (inkluderte) tjenester og funksjoner!

For en gjennomsnittlig nettside er lastetiden redusert med 30-60% (avhengig av innhold) for nye besøkende, og så mye som 80% raskere lastetid ved gjentakende besøk! Dette er gode nyheter for nettsidebrukerne deres, da lavere lastetid ofte er knyttet til kundetilfredshet. I tillegg elsker Google dette i forhold til rangering i søkemotoren.

Automatisk optimalisering av bilder

Mye av tiden ved lasting av nettsider opptas av innhenting og nedlasting av bilder for hver bruker av nettstedet. I lys av dette har introdusert en ny tjeneste som automatisk optimaliserer bilder som lastes opp til sider som kjører på vår WordPress infrastruktur. Det betyr at du ikke trenger å bekymre deg for om ett bilde vil være for tungt, men heller fokusere på om bildet passer til den siden eller innlegget du jobber med der og da.

Det er selvsagt flere grep som kan tas for å redusere lastetiden og øke kundetilfredsheten med en nettside, ta gjerne kontakt dersom det er ønskelig med en gjennomgang av hvordan deres nettside kan optimaliseres ytterligere.

Trenger du andre endringer på nettsiden eller kanskje et nytt design så er det bare å ta kontakt med oss.

Hjelseth Computers

Hjelseth Computers

Vi er din komplette IKT-leverandør, snakker ditt språk og gjør ting enkelt og riktig. Det er derfor våre kunder har anbefalt oss til andre i over 20 år.
IT-drift - Telefoni - Design

Våre tjenester

Kontakt oss