nettsider-gif
Søkemotoroptimalisering i Google SØK

Synlighet (SEO)

For å overbevise søkemotorer om at nettstedet ditt leverer godt og tidsriktig innhold trenger nettstedet, eller nettbutikken din en god struktur som er en balanse mellom innhold, oppbygging av nettsiden og strategi.

Kontakt oss på design@hjelseth.com eller 51328825

Alle benytter seg av søkemotorer

Se for deg at du ønsker å selge produktene dine på Rema 1000, men produktet ligger fortsatt på lager. Produktene blir ikke funnet fordi dem ikke er lett tilgjengelig. Kun de som vet hvor produktene ligger har mulighet til å finne dem. SEO står for Search Engine Optimization og handler om å optimalisere nettstedet ditt for folk som oppsøker dine produkter. Vårt mål er at dine produkter, eller tjenester skal ligger på side #1 i Google, ikke side 2, 9 eller 15.

Hvordan få nettstedet til #1 plass på Google?

Vi hjelper bedrifter med å få bedre plasseringer i Google søk, og andre søkemotorer ved å bruke teknikker og innhold som vi vet av erfaring gir bedre rangering en konkurrentene. Vi bruker verktøy for å analysere ditt nettsted, og dine konkurrenter. På den måten kan vi kartlegge hvordan vi skal få en bedre plassering på dine tjenester enn dine konkurrenter.

Hvordan få flere besøkende til nettstedet

Synlighet er viktig for å få flere besøkende inn til nettstedet ditt. Dette kan være av flere ulike årsaker som å selge en vare, informere eller å tilby en tjeneste. Hjelseth Computers jobber mye med content marketing (innhold) for å øke din synlighet på nett og få flere gode plasseringer i Google søk.

Teknisk SEO arbeid

Teknisk SEO er ett begrep vi ofte bruker når vi snakket om strukturen til nettstedet. Vi optimaliserer ulike sider, og undersider for å undersøke om strukturen ser riktig ut. Eksempler på dette er om vi sender riktig data til Google, og at data som blir sendt faktisk er relevant til siden, undersiden eller produktet. Riktig informasjon, gir bedre resultat og en bedre rangering i Google søk.

On site SEO

On site SEO begrepet betyr at vi optimaliserer de ulike sidene, og undersidene dine for søkeord, bilder og innhold. Vi ser stort potensiale i å bruke tid på on site seo, da dette i lengden kan generere store mengder trafikk avhengig av popularitet. I tillegg er det en kostnadseffektiv måte og markedsføre seg selv, eller bedriften din på.

Kontakt oss i dag

Ønsker du å samarbeide med oss, eller nysgjerrig på hva vi kan bistå med?

Ring oss på 51 32 88 25, send e-post til design@hjelseth.com eller bruk kontaktskjema.

Kontakt oss